spisehuset

spisehuset

I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.


I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.


Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.


Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.


Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.


Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.


Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.

og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.

April (uge 14-17) Menukort

onsdag-lørdag fra kl 18-2230/Wednesday-Saturday from 6pm-1030pm


Forretter/Starter

Ravioli - Muslinger - Spinat - Muslingesauce

Ravioli - Mussels - Spinach - Mussel sauce

139,-

Andebryst - Granatæble - Salater

Duck breast - Pomegranate - Salads

139,-


Hovedretter/Main Course

Kalvekotelet - Hvide asparges - Trøffel sauce

Veal cutlet - White asparagus - Truffle sauce 

305,-

Dagens fisk - Grillede løg - Kål - Hummersauce

Today's fish - Grilled onions - Cabbage - Lobster sauce

285,-


Dessert/Dessert

Citronmåne - Dulce de leche is creme

Lemon moon - Dulce de leche ice cream

109,-

18 Måneder Comté

18 Months Comté Cheese

109,-


3 Retters Menu/3 Course Menu

465,-/485,-(med kalvekotelet)