I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.
I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.
Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.
Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.
Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.
Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.
Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.
og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.
September Menukort
Onsdag-lørdag fra kl 18-2230 /Wednesday-Saturday from 6pm-1030pm
Forretter/Starter
Hvid fisk råmarineret - Æble - Vild peberrod
Raw marinated white fish - Apple - Wild horseradish
139,-
Svampe toast
Mushroom toast
139,-
Hovedretter/Main Course
Nakkekotelet af dansk duroc gris - Bagte tomater - Stegt polenta - Sauce espelette
Neck chop of Danish Duroc pig - Baked tomatoes - Fried polenta - Sauce espelette
295,-
Stegt multe - Pak choi - Gulerod - Noilly prat sauce
Fried mullet - Pak choi - Carrot - Noilly prat sauce
295,-
Ribeye - Dagens garniture - Dijon sauce
Ribeye - Garnish of the day - Dijon sauce
315,-
Dessert/Dessert
Brombær clafoutis - Vaniljeis
Blackberry clafoutis - Vanilla ice cream
109,-
18 Måneder Comté
18 Months Comté Cheese
109,-
3 Retters Menu/3 Course Menu
475,-/495,-(med ribeye)