spisehuset

spisehuset

I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.


I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.


Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.


Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.


Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.


Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.


Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.

og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.

September Menukort

Onsdag-lørdag fra kl 18-2230 /Wednesday-Saturday from 6pm-1030pm


Forretter/Starter

Hvid fisk råmarineret - Æble - Vild peberrod

Raw marinated white fish - Apple - Wild horseradish

139,-

Svampe toast

Mushroom toast

139,-


Hovedretter/Main Course

Nakkekotelet af dansk duroc gris - Bagte tomater - Stegt polenta - Sauce espelette

Neck chop of Danish Duroc pig - Baked tomatoes - Fried polenta - Sauce espelette

295,-

Stegt multe - Pak choi - Gulerod - Noilly prat sauce

Fried mullet - Pak choi - Carrot - Noilly prat sauce

295,-

Ribeye - Dagens garniture - Dijon sauce

Ribeye - Garnish of the day - Dijon sauce

315,-


Dessert/Dessert

Brombær clafoutis - Vaniljeis

Blackberry clafoutis - Vanilla ice cream

109,-

18 Måneder Comté

18 Months Comté Cheese

109,-


3 Retters Menu/3 Course Menu

475,-/495,-(med ribeye)