I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.
I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.
Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.
Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.
Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.
Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.
Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.
og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.
Restaurant åbningstider
Uge 1 - Uge 13
Tørsdag-Lørdag
Aften Kl. 18 - Kl. 2230
Køkken lukket Kl. 2100
Uge 14 - 25 & 34 - 52
Onsdag-Lørdag
Aften Kl. 18 - Kl. 2230
Køkken lukket Kl. 2100
Uge 26 - 33
Onsdag - Søndag
Aften Kl. 18 - Kl. 2230
Køkken lukket Kl. 2100
Maj (uge 18-22) Menukort
Onsdag-lørdag fra kl 18-2230
Forretter/ Starter
Krabber bouillon - Tomat - Ramsløgs ravioli
Crab broth - Tomato - Chive ravioli
139,-
Hvide asparges - Sortfods skinke - Trøffel
White asparagus - Blackfoot ham - Truffle
139,-
Hovedretter/Main Course
Perlehøne - Grønne asparges - Gulerod pure - Trøffelsauce
Guinea fowl - Green asparagus - Carrot puree - Truffle sauce
295,-
Stegt fisk - Mushroom risotto - Hummersauce
Fried fish - Mushroom risotto - Lobster sauce
295,-
Dagens Hovedret
Today's main course
Dags Pris
Dessert/ Dessert
Kold rabarbersuppe - Vaniljeis - Kyskager
Cold rhubarb soup - Vanilla ice cream - Meringue
109,-
18 Máneder Comté
18 Months Comté Cheese
109,-
3 Retters Menu/3 Course Menu
485.-