spisehuset

spisehuset

I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.


I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.


Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.


Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.


Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.


Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.


Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.

og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.


Restaurant åbningstider


Uge 1 - Uge 13

Tørsdag-Lørdag

Aften Kl. 18 - Kl. 2230

Køkken lukket Kl. 2100


Uge 14 - 25 & 34 - 52

Onsdag-Lørdag

Aften Kl. 18 - Kl. 2230

Køkken lukket Kl. 2100


Uge 26 - 33

Onsdag - Søndag

Aften Kl. 18 - Kl. 2230

Køkken lukket Kl. 2100

Maj (uge 18-22) Menukort

Onsdag-lørdag fra kl 18-2230 


Forretter/ Starter

Krabber bouillon - Tomat - Ramsløgs ravioli

Crab broth - Tomato - Chive ravioli

139,-

Hvide asparges - Sortfods skinke - Trøffel

White asparagus - Blackfoot ham - Truffle

139,-


Hovedretter/Main Course

Perlehøne - Grønne asparges - Gulerod pure - Trøffelsauce

Guinea fowl - Green asparagus - Carrot puree - Truffle sauce

295,-

Stegt fisk - Mushroom risotto - Hummersauce

Fried fish - Mushroom risotto - Lobster sauce

295,-

Dagens Hovedret

Today's main course

Dags Pris


Dessert/ Dessert

Kold rabarbersuppe - Vaniljeis - Kyskager

Cold rhubarb soup - Vanilla ice cream - Meringue

109,-

18 Máneder Comté

18 Months Comté Cheese

109,-


3 Retters Menu/3 Course Menu

485.-