spisehuset

spisehuset

I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.


I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.


Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.


Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.


Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.


Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.


Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.

og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.

Maj (uge 18-22) Menukort

onsdag-lørdag fra kl 18-2230/Wednesday-Saturday from 6pm-1030pm


Forretter/Starter

Hvide asparges - Håndpillede rejer - Ramsløg - Sauce mousseline

White asparagus - Hand-peeled shrimp - Ramsons - Sauce mousseline

139,-

Linguini - Sommertrøffel
Linguini - Summer truffle

139,-


Hovedretter/Main Course

Farseret vagtel - Grønne asparges - Morkelsauce

Stuffed quail - Green asparagus - Morel sauce

285,-

Helstegt rødspætte med smørsauce

Whole-roasted plaice with butter sauce

285,-

Ribeye - Grønne asparges - Rødvinssauce

Ribeye - Green asparagus - Red wine sauce

305,-


Dessert/Dessert

Kold rabarbersuppe - Vaniljeis - Kyskager

Cold rhubarb soup - Vanilla ice cream - Meringue

109,-

18 Måneder Comté

18 Months Comté Cheese

109,-


3 Retters Menu/3 Course Menu

465,-/485,-(med ribeye)