spisehuset

spisehuset

I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.


I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.


Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.


Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.


Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.


Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.


Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.

og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.


Restaurant åbningstider


Uge 1 - Uge 13

Tørsdag-Lørdag

Aften Kl. 18 - Kl. 2230

Køkken lukket Kl. 2100


Uge 14 - 25 & 34 - 52

Onsdag-Lørdag

Aften Kl. 18 - Kl. 2230

Køkken lukket Kl. 2100


Uge 26 - 33

Onsdag - Søndag

Aften Kl. 18 - Kl. 2230

Køkken lukket Kl. 2100

Juni (uge 23-26) Menukort

Onsdag-lørdag fra kl 18-2230 


Forretter/ Starter

Makrel - Tomat - Parmesan sauce

Mackerel - Tomato - Parmesan sauce

139,-

Hvide asparges - Håndpillede rejer - Ramsløg - Sauce mousseline

White asparagus - Hand-peeled shrimp - Ramsons - Sauce mousseline

139,-


Hovedretter/Main Course

Helstegt rødspætte - Brunet smørsauce - Kapers - Citron - Persille

Whole fried plaice - Browned butter sauce - Capers - Lemon - Parsley

285,-

Ribeye - Grønne asparges - Majs - Svampe - Peber sauce

Ribeye - Green asparagus - Corn - Mushrooms - Pepper sauce

315,-


Dessert/Dessert

Rødgrød på rabarber og jordbær - Vaniljeis eller fløde

Red porridge on rhubarb and strawberries - Vanilla ice cream or cream

109,-

18 Måneder Comté

18 Months Comté Cheese

109,-

3 Retters Menu/3 Course Menu

475,-/505,-(med Ribeye)